زانتان گام | Xanthangum

زانتان گام | Xanthangum

1 ستاره2 ستاره3 ستاره4 ستاره5 ستاره (3 امتیاز دریافت شده. میانگین امتیاز: 5,00 از 5, )
Loading...

نام صنعتی : زانتان گام |  Xanthangum

فرمول شیمیایی : (C35H49O29 (monomer

نام های دیگر : زان تانگام | گزانتانگام | صمغ زانتان | صمغ گزانتان گام

بسته بندی : کیسه 25 کیلویی

 

کالا موجود نمی‌باشد.

تأمین این کالا بنا به سفارش و درخواست قبلی امکانپذیر است!

موجودی کالا: ناموجود

توضیحات

زانتان گام | Xanthangum

نام صنعتیزانتان گام

فرمول شیمیایی : (C35H49O29 (monomer

نام های دیگر : گزانتانگام ، صمغ زانتان ، صمغ گزانتان گام

زانتان گام چیست؟

زانتانگام یا گزانتانگام صمغی است که به وسیله تخمیر میکروبی به دست می آید.
در دامنه وسیعی از درجه حرارت، PH و غلظت های نمک، ویسکوزیته آن ثابت می ماند.
خاصیت پلاستیکی غیر حقیقی دارد و ویسکوزیته آن با افزایش نیروی برشی کاهش می یابد.

زانتانگام پلیمری طبیعی است که از یک نوع باکتری بنام زانتاموناس کامپستریس گرفته می‌شود. این باکتری پس از کشت مقدماتی و تلقیح در آزمایشگاه و کلونی سازی وارد فرمانتور می‌شود. فرمانتور در واقع رآکتور بیوشیمیایی است که کاملاً استریل بوده و ابزارآلات بسیار دقیقی جهت کنترل شرایط فرآیند روی آن نصب شده است. تنظیم دما با تلورانس ۱ +/- درجه، تنظیم میزان اکسیژن محلول در فرمانتور، شرایط همزن و دور آن، شرایط هوادهی و پارامترهای مهم دیگری در سنتز این بیوپلیمر نقش دارند.

زانتان گام از فرمانتاسیون گلوکز، لاکتوز و یا ساکارز به دست می‌آید. بعد از فرمانتاسیون پلی ساکارید حاصل توسط ایزوپروپیل الکل از بقایای توده میکروبی جداسازی می‌شود سپس خشک شده و آسیاب می‌شود تا به اندازه ذرات مورد نظر برسد.

کاربرد زانتان گام (گزانتانگام) در صنایع :

–         کاربرد اصلی زانتان گام غلظت دهنده، افزایش دهنده ویسکوزیته و رئولوژی مودیفایر است.

–         در صنایع غذایی به عنوان غلظت دهنده سس، ماست و سایر فرآورده های لبنی، بستنی و برخی آبمیوه‌ها بکار می‌رود که باعث ایجاد محیطی یکنواخت و هموژن شده و از جدا شدن اجزاء مختلف از هم جلوگیری می کند.

–         در صنایع دارویی و بهداشتی در ترکیب خمیر دندان، رنگ مو، کرمها و لوسیونها  غالباً این ماده مصرف می شود.

–         در صنایع رنگ و رزین و حفاری چاه نفت نیز برای تنظیم رئولوژی محیط کاربرد دارد و به همراه بنتونیت در گل حفاری پایه آب می‌تواند مورد استفاده قرار گیرد و باعث به سهولت رانده شدن قطعات کنده شده توسط دستگاه حفاری می شود.

کاربرد زانتانگام در صنایع مواد غذایی :

–         صمغ زانتان در جایگزین سفیده تخم مرغ

–         صمغ زانتان در کاهش چربی، مارگارین

–         صمغ زانتان در مواد غذایی و نوشیدنی

–         صمغ زانتان در نان فاقد گلوتن

–         صمغ زانتان در انواع سس ها

–         صمغ زانتان در سوپ فوری

–         صمغ زانتان در آب میوه

–         صمغ زانتان در بستنی

زانتانگام (گزانتان گام) در بسته بندی کیسه 25 کیلوگرمی 2 جداره